Een spaarkrediet is vergelijkbaar met een doorlopend krediet en een rente krediet. Ook bij een spaar krediet wordt er van tevoren ...


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is een spaarkrediet?

Een spaarkrediet is vergelijkbaar met een doorlopend krediet en een rente krediet. Ook bij een spaar krediet wordt er van tevoren vastgesteld wat de maximale limiet is van de lening. Vervolgens wordt de lening aan de hand van een spaarplan opgesteld. Hetgeen waarbij het spaarkrediet zich onderscheidt van de andere soorten krediet is dat men tussentijds niets aflost en enkel rente betaald, waardoor men tegelijkertijd leent en spaart.

Rente wordt alleen betaald over het bedrag wat men heeft opgenomen daarnaast betaald men een premie voor het product waarvoor wordt gespaard. Het spaarkrediet is erop gericht om bij het aflopen van de looptijd de lening in een keer af te lossen.

Een spaarkrediet heeft de volgende voor- en nadelen:

Voordelen spaarkrediet

Nadelen spaarkredietGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld