Bij een WOZ krediet, staat WOZ staat voor Wet waardering onroerende zaken en houdt in dat het huis of ook wel onroerend goed ...


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is een WOZ krediet?

Bij een WOZ krediet, staat WOZ staat voor Wet waardering onroerende zaken en houdt in dat het huis of ook wel onroerend goed dat u bezit meer waard kan zijn dan waarvoor men het destijds heeft aangeschaft en de hypotheek voor heeft afgesloten.

Deze zogenoemde overwaarde kan men om laten zetten in een geld lening, het is te vergelijken met een doorlopend krediet met een verklaring van hypotheek. Waarbij alleen rente betaald wordt over het opgenomen bedrag, de looptijd en het geldbedrag staat van tevoren. Doordat deze lening een verklaring van hypotheek heeft, betaald men een lagere rente dan bij een gewoon doorlopend krediet. Wanneer men het WOZ krediet gebruikt voor verbetering van de woning dan is het zelfs fiscaal aftrekbaar.

De bedragen die men kan lenen voor een WOZ- krediet vareert tussen de EUR 10.000 en EUR 15.000. Het rentetarief dat men hanteert bij deze lening is variabel en kan dus voordelig uitvallen bij een lage rentestand en nadeling bij een hoge rentestand.

Een WOZ krediet heeft de volgende voor- en nadelen:

Voordelen WOZ krediet

Nadelen WOZ kredietGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld