Bij het afsluiten van een persoonlijke lening staan de looptijd,het leenbedrag, het maandbedrag en de maandelijkse aflossing van de lening


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is een persoonlijke lening?

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening staan de looptijd,het leenbedrag, het maandbedrag en de maandelijkse aflossing van de lening van tevoren vast. Dit geeft de lener veel zekerheid en dit is ook de reden dat deze vorm van lenen ook zo dermate populair is. Er is ook sprake van een vast rente percentage zodat men ook een goede inschatting kan maken van de maandlasten.

Wanneer men een persoonlijke lening afsluit en het bedrag krijgt uitbetaald dan zal men vanaf dat moment maandelijks de afgesproken leensom en rente moeten terugbetalen. Het is niet mogelijk om afgeloste bedragen opnieuw op te nemen.  Het te lenen bedrag varieert van EUR 1.500 tot EUR 75.000, de looptijd varieert tusen de 6 en 120 maanden.

Belangrijk is om oplettend te zijn wanneer de looptijd van de lening korter is dan de (economische) levensduur van het product.

Een persoonlijke lening heeft de volgende voor- en nadelen:

Voordelen persoonlijke lening

Nadelen persoonlijke leningGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld