Een hypothecaire lening wordt afgesloten om in het bestaande onroerend goed te investeren. Het wordt ook vaak de 2e hypotheek genoemd


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is een hypothecaire lening?

Een hypothecaire lening wordt afgesloten om in het bestaande onroerend goed te investeren. Het wordt ook vaak de 2e hypotheek genoemd of hypothecair krediet. Een hypothecaire lening wordt zoals gezegd afgesloten voor de investering in onroerend goed,hierbij kan gedacht worden aan het financieren van een nieuwe keuken, badkamer of in sommige gevallen voor het opknappen van de tuin.

Een hypothecaire lening heeft als doel waardevermeerdering van het onroerend goed hierdoor is het in veel gevallen goedkoper dan het afsluiten van een persoonlijke lening zoals het doorlopend krediet.

De maximale hypothecaire lening wordt berekent op basis van het eigen vermogen dat men inbrengt en het inkomen van uzelf en de partner.

Een hypothecaire lening heeft de volgende voor-en nadelen:

Voordelen hypothecaire lening

Nadelen hypothecaire leningGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld