Het rente krediet is vergelijkbaar met een doorlopend krediet met als enige verschil dat bij een rente krediet voor een afgesproken periode ...


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is rente krediet?

Het rente krediet is vergelijkbaar met een doorlopend krediet met als enige verschil dat bij een rente krediet voor een afgesproken periode geen aflossing betaald hoeft te worden, maar alleen rente. Tevens is men niet verplicht om op maandelijkse basis de lening af te lossen. Vergelijkbaar met het doorlopend krediet is dat men alleen rente betaald over het opgenomen bedrag en dat men ook tussendoor boetevrij mag aflossen. Van tevoren wordt een maximale limiet afgesproken voor het bedrag wat men maximaal kan lenen.

De aflosbare periode staat in de meeste gevallen van tevoren vastgesteld op een periode vijf jaar. Een rente krediet is niet voor iedereen, de kredietverstrekker zal alvorens met het rente krediet verstrekt eerst nagaan of u in aanmerking komt voor een rentekrediet, zoniet wordt deze omgezet in een gewoon doorlopend krediet. In principe komt iedereen met een vast inkomen (geen uitkering) die tussen de 18 en 65 jaar oud is in aanmerking voor een rentekrediet.

Een rente krediet heeft de volgende voor- en nadelen:

Voordelen rente krediet

Nadelen rente kredietGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld