Een consumptief krediet kan worden afgesloten voor de aanschaf van producten en diensten met een beperkte houdbaarheid ...


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Wat is consumptief krediet?

Een consumptief krediet kan worden afgesloten voor de aanschaf van producten en diensten met een beperkte houdbaarheid met kan het consumptief laten uitbetalen in de vorm van een persoonlijke lening of een consumptief krediet. Hierbij kan gedacht worden aan een auto, laptop, vaatwasser of vakantie. Een huis is hierbij uitgesloten omdat dit een duurzame investering betreft ook het opknappen van het huis mag niet worden gefinancieerd met behulp van een consumptief krediet.

Er zijn verschillende soorten consumptieve kredieten namelijk: persoonlijke lening, doorlopend krediet, WOZ krediet en een spaarkrediet.

Een persoonlijke lening betaald het leenbedrag in een keer uit, om hem terug te betalen is er sprake van een vaste looptijd en rentepercentage. Bij een doorlopend krediet kan de leensom gedurende de looptijd opgenomen worden in zijn geheel of gedeeltelijk. Over het bedrag wat men heeft opgenomen betaald men vervolgens rente. Mensen kiezen voor een doorlopend krediet wanneer het onduidelijk is hoeveel geld ze precies nodig hebben.

Een consumptief krediet heeft de volgende voor- en nadelen:

Voordelen consumptief krediet

Nadelen Consumptief krediet

 Gerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld