Ambtenarenlening: Deze lening is specifiek ontwikkeld voor een specifieke doelgroep namelijk, ambtenaren, semi-ambtenaren of partners ...


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Ambtenarenlening

Deze lening is specifiek ontwikkeld voor een specifieke doelgroep namelijk, ambtenaren, semi-ambtenaren of partners van ambtenaren. In de regel geldt namelijk dat ambtenaren een betere betalingsmoraal hebben dan de gemiddelde Nederlander en ook meer baanzekerheid hebben.

In navolging hiervan zijn kredietverstrekkers bereidt om een goedkopere manier van lenen aan te bieden met een lager rentepercentage. Ook kan het zo zijn dat er sprake is van speciale programma’s met de werkgevers waardoor met kan geld lenen voor bijvoorbeeld de aanschaf van een auto.

Ambtenaren doen er dus goed aan, om altijd via de werkgever of via de kredietverstrekker te informeren naar de mogelijkheden van een dergelijke lening. Op deze manieren kunnen ze mooi profiteren voor leningen met een laag rentepercentage wat de maandlasten voor de lening laag houdt.

Voor een ambtenaar heeft de ambtenarenlening de volgende voor- en nadelen:

Voordelen Ambtenarenlening

Nadelen AmbtenarenleningGerelateerde berichten:

Stem of voeg toe aan:


Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld