Online geld lenen: Goedkoop geld lenen? Bekijk onze informatie over lening vormen en geld lenen aanbieders.


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


Rabobank

Rabobank, uw online geld lenen verstrekker

Bijzonder aan de Rabobank is dat zij een coöperatieve bank is, dit houdt in dat iedere lokale Rabobank zelfstandig is en hun rekeninghouders leden van de bank zijn. Voor veel mensen staat de Rabobank nog steeds bekend als Boerenleenbank, waar zij vroeger onder opereerde. Tegenwoordig is de Rabobank de grootste financiële dienstverlener in Nederland en wereldwijd staan ze in de top 15, ze hebben op jaarbasis dan ook een omzet van 10 miljard euro per jaar. Het bekendste product van de Rabobank is de Rabobank hypotheek, maar ook bij de andere producten zoals leningen, sparen en beleggen heeft zij een sterke positie weten te bemachtigen. Zo biedt de Rabobank op het gebied van leningen onder andere het doorlopend krediet, persoonlijke lening, effectenkrediet en hypotheekkrediet aan.

Onder de Rabobank Groep vallen vele andere financiële dienstverleners zo zijn onder andere de ACC Bank, Bizner, FGH Bank, Obvion, Orbay, Schretlen & Co, Robeco en het Rabo Bouwfonds onderdeel van deze groep.

Bizner is de internet ondernemersbank van Nederland en het meest in opkomst. Via deze online bank is het mogelijk om zeer eenvoudig snel online een geld lening af te sluiten voor de financiering van een bedrijf.

Een ander belangrijk kenmerk van de Rabobank is dat zij de enige bank in Nederland is met een triple-A status wat inhoudt dat het (bijna) onmogelijk is om als bank failliet te gaan doordat ze grote financiële zekerheden heeft.


Gerelateerde berichten:

Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld