Online geld lenen: Goedkoop geld lenen? Bekijk onze informatie over lening vormen en geld lenen aanbieders.


Interessante Online geld lenen Links
  1. Rabobank
  2. Afab geld lenen
  3. Persoonlijke lening
  4. Consumptief krediet
Bezoekers:


AFAB Geldservice

AFAB Geldservice, uw online geld lenen verstrekker

AFAB Geldservice B.V. is de specialist op het gebied van geld lenen en hypotheken en opereert sinds 1993 landelijk. Doordat ze landelijk opereren zit er altijd een advieskantoor van AFAB bij u inde buurt. Sinds 1993 is het mogelijk om via hun geld te lenen en zijn reeds honderduizenden klanten u voorgegaan. Ze zijn uitgegroeid tot de grootste kredietbemiddelaar van Nederland en ze zijn ook de grootste Nederlandse hypotheek service provider en heeft meer dan 4.000 aangesloten onafhankelijke intermediairs.

De specialisten van AFAB voorzien hun klanten van een kundig en passend advies op maat hierdoor worden de klanten geholpen aan een lening geholpen die bij hen past en zo voordelig mogelijk is. AFAB is dan ook niet voor niets een van de grootste kredietbemiddelaars in Nederland en is onderdeel van de AFAB Financiële Diensten Holding N.V. wat bestaat uit een groep van krediet-, hypotheek- en assurantie-intermediairs. Hierdoor zijn ze in staat om naast het aanbieden van geld leningen ook andere financiële producten aan te bieden.  

AFAB werkt samen met tientallen nationale en zelfs internationale banken, verzekeraars en financieringsmaatschappijen. Voorbeelden hiervan zijn ABN AMRO, ING, SNS BANK, AEGON en Delta Lloyd. Door deze samenwerking zijn ze in staat om leningen, krediet en hypotheken aan te bieden met de laagst mogelijke rente.

De AFAB staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en in het register Wet op het financieel Toezicht (Wft). Tevens zijn ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs (NVF) wat een gedragscode naleeft dat ze de garantie geven aan de consument dat ze op een deskundige en integere manier geholpen worden.


Gerelateerde berichten:

Europese Unie leent massaal geld aan...
Het is de laatste maanden pijnlijk zichtbaar geworden dat de Griekenland op het punt van faillissement heeft gestaan. Dit is onder andere ontstaan door de toegenomen kosten voor geld leningen.
Economische groei in 2010 volgens DNB
De Nederlandsche Bank verwacht dat de Nederlandse economie komend jaar met 0,7 procent groeit. In 2011 zal dit zelfs 1,2 procent zijn. DNB is hiermee optimischer dan in juni 2009, toen werd er nog gerekend op een...
Geld lenen geen probleem
Verlaging van de toeslagen voor bedrijven
Afname in consumptieve kredieten van 12...
DSB had evenals zijn klanten veel te hoge...
Het echte probleem achter de kredietcrisis
Flitsleningen aan banden gelegd door...
Moeilijke tijden voor het lenen van geld